Geruchten op laser ontharing

Voor permanent ontharen vervaardigen wij toepassen aangaande laserlicht het geabsorbeerd wordt via de haarkleurstof melanine. Hiermee beschadigt een haarwortel en groeit de haar ook niet verdere retour. Laserontharing kan zijn betrouwbaar en beschadigt de huid niet.

Meteen kan zijn dit de perfecte tijd teneinde te starten met deze sessie betreffende Elos ontharingsbehandelingen. Zo bent u nog wegens een zomertijd met uw ongewenste haargroei af. Ingeval u dan ook deze maand start, dan krijgt u dan ook twintig% korting op de gehele kuur. Laserontharing is alleen uitgevoerd via

Ten aanvankelijk is dit vanwege alle huidtypes bestemd zeker verder voor een donkere huid. Betreffende deze behandel methode mogen wij het gehele jaar door veven. Deze techniek is buitengewoon passend vanwege dunnere en lichtere hoofdharen.

Er bestaan immers behoorlijke risico's aangevoegd aan een slecht uitgevoerde ontharings-verzorging. Zo kan de huid bijvoorbeeld ernstig verbranden. Dus is het belangrijk teneinde iedere keer juist te gluren iemand die een behandeling uitvoert, en ofwel de behandelaar over een geschikte opleiding beschikt.

In het cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten een aantal maanden na ze in onze kliniek zijn geweest teneinde het een rapportcijfer te geven op ons schaal betreffende 0 tot 10.

Betrouwbaar in behandeling en exclusief ontwikkelt voor dit verminderen aangaande ongewenste haargroei ofwel ingegroeide haren

Meld het advertentie Brandwonden door laser ontharen Via Linh op 10-12-2015 (16:03) Hallo ladies, na 5 laserbehandelingen is het dit resultaat: haargroei is iets verminderd, maar ook niet volledig straat, maar het meeste vervelende kan zijn het je door een treatment op twee plaatsen brandwonden heb opgelopen (voor mijn navel en lies) en nu 2 lelijke littekens met heb overgehouden. De salon voelt zich totaal niet verantwoordelijk voor de aangebrachte beschadiging en doet niets aan 'nazorg'. Nu zit ik betreffende mijn handen in dit haar en mag niks verrichten. Heb contact opgenomen betreffende de branchevereniging, geschillencommissie, consuwijzer en jurisch loket, maar ze kunnen niks wegens mijzelf betekenen. Ondertussen gaat een salon nader betreffende een behandelingen, terwijl ze in mijn ogen niet de expertise beschikken over.

Je heb heel gemakkelijk blond haar. Kan zijn permanente ontharing door middel aangaande laser voor mijzelf mogelijk? Voor lichtblonde, grijze en rooie haren is een laserbehandeling niet zo effectief.

Wat zijn een alternatieven wegens permanente ontharing door remedie aangaande laser? Behalve permanent ontharen door geneesmiddel van laser kun je ook ontharen door geneesmiddel betreffende IPL, radiogolven en elektriciteit. IPL-therapie lijkt in veel opzichten op een treatment met laser: ook hier geraken lichtflitsen op het gewenste gebied aangebracht.

Vermijd blootstelling betreffende een huid met UV ofwel het gebruik met zelfbruinende crème wegens summier twee weken

Op onze prijslijst ogen de meest voorkomende ontharingsbehandelingen. Bezit u vragen over de kosten over ons laserbehandeling die ook niet vermeld ogen op de prijslijst, vervolgens raden aan we u dan ook om ons kosteloos consult in te regelen voor één over onze huidtherapeuten.

Om inzichtelijk te produceren hoe juist we er in slagen, voeren we bijvoorbeeld bij alle cliënten een tevredenheidsonderzoek uit, registreren wij eventuele klachten en bestuderen we reacties die in komen op zorgkaart Holland.

Zo u dan ook een IPL verzorging komt raden we u aan om miniem 8 weken voor de verzorging dit gebied ook niet meer te waxen of epileren, de kans bestaan vervolgens immers dat u dan ook een wortel eruit haalt en dit haarzakje gedurende de IPL treatment ook niet bereikt mag worden. Dikwijls zijn daar plusminus 8 behandelingen benodigd, die geraken uitgevoerd met tussenpozen betreffende twee to 6 weken.

In het cliënttevredenheidsonderzoek vragen wij cliënten een aantal maanden nadat ze in onze kliniek zijn geweest om het ons rapportcijfer te meer info melden op ons schaal aangaande 0 tot 10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Geruchten op laser ontharing”

Leave a Reply

Gravatar